Gravidyoga

Gravidyogakurs på 5 ggr för dig som är över vecka 13 i din graviditet. Vi använder oss av mjuka rörelser, mindfulness/meditation, undersöker vårt andetag, vårt sinne och vår kropp som är under förändring och skapar en kontakt med ditt växande barn. Du får lära dig om olika verktyg som du kan använda dig av under din kommande förlossning, för att kunna känna dig mer trygg, avslappnad och lugn och detta gör att smärtan inte upplevs lika starkt.

Nästa kurs startar torsdagen den 8/3 och priset är 870 kr för 5 tillfällen. Du kan vara nybörjare i yoga. Har du gått gravidyogakursen innan, är du välkommen på drop-in för 150 kr/gång, om du vill fortsätta yoga och få repetition på kursen.

Anmälan sker till: therese@halsaochharmoni.com där du anger vilken vecka du är i, din mailadress och ditt telefonnummer.

Jag som håller i kursen heter Therése Grane och arbetar som yogalärare och även som doula, en hjälpande hand och ett stöd under en förlossning. Jag har även Mamma Bebis Yoga på Skövde YogaCentrum. Läs gärna mer om mig, mina övriga kurser och vad andra som gått kursen har upplevt, på www.halsaochharmoni.com.

Jag ser fram emot att få möta dig på yogamattan och få följa dig under 6 veckor!

Med värme
Therése