Gravidyoga

Gravidyogakurs med förlossningsförberedelse på 6 ggr är för dig som är över vecka 13 i din graviditet. Vi använder oss av mjuka rörelser, mindfulness/meditation, undersöker vårt andetag, vårt sinne och vår kropp som är under förändring och skapar en fin kontakt med ditt växande barn. Du får lära dig om olika verktyg som du kan använda dig av under din kommande förlossning, för att kunna känna dig mer trygg, avslappnad och lugn och detta gör att smärtan inte upplevs lika starkt.

Du kan vara helt nybörjare i yoga. Har du gått gravidyogakursen innan, är du välkommen på drop-in för 200 kr/gång, om du vill fortsätta yoga och få repetition på kursen, eller köpa en kurs till, som blir billigare för dig.

För startdatum se under fliken “kurser” eller på Therése hemsida www.halsaochharmoni.com.

Anmälan sker till: therese@halsaochharmoni.com där du anger vilken vecka du är i, din mailadress och ditt telefonnummer.

Jag som håller i kursen heter Therése Grane och arbetar som yogalärare och även som doula, en hjälpande hand och ett stöd under en förlossning. Jag har även Mamma Bebis Yoga och många andra yogakurser på Skövde YogaCentrum, samt driver studion tillsammans med Maria.

Läs gärna mer om mig, mina övriga kurser och vad andra har upplevt som gått kursen på www.halsaochharmoni.com.

Jag ser fram emot att få möta dig på yogamattan och få följa dig under 6 veckor!

Med värme 🌸
Therése