Gravidyoga i Juni

Är du gravid? Grattis och varmt välkommen på en stärkande, lärorik och lugnande kurs! ❤️

En mycket uppskattad kurs på 6 tillfällen, för dig som är över vecka 13. Vi använder oss av mjuka rörelser, mindfulness och undersöker vårt andetag, vårt sinne och vår kropp som är under förändring och skapar en kärleksfull kontakt med ditt växande barn. Varje yogaklass avslutas med en skön vila.

Kursen är förlossningsförberedande så du får även lära dig om olika verktyg, som är mycket användbara under din kommande förlossning, för att du ska kunna känna dig mer trygg, lugn och avslappnad. Du kan vara nybörjare i yoga.

Just denna kurs är en intensivkurs, där du kommer 2 ggr/ vecka, tisdag och torsdag. Datumen är: 4, 6, 11, 13, 18, 20/6 kl 16.15-17.30 varje gång.

Pris: 995 kr för 6 tillfällen

Start: Tisdagen den 4/6 kl 16.15 – 17.30

Plats: Skövde YogaCentrum (Barrstigen 1 D på Östermalm i Skövde)

Lärare: Therése Grane, yogalärare och doula, läs mer på hemsidan www.halsaochharmoni.com

Anmälan på mail till: therese@halsaochharmoni.com

Några ord av en deltagare efter sin förlossning:

“Jag vill bara tacka för alla bra tips du gett under yogan. Barnmorskorna var imponerade över min andning och avslappning och frågade om jag hade övat mycket. Jag sa att jag hade gått på gravidyoga och dom sa att det hade hjälpt mig otroligt mycket! Ville bara att du ska veta att du gör ett jättebra jobb :)”

Några ord som beskriver kursen enligt de som gått den: Förberedande, lugnande, lärorik, förståelse, avslappnande, harmonisk, stärkande, återhämtade, meditativ, rehabiliterande.

Varmt välkommen ❤️