29-30/12 Yogahelg

Yoga & Meditation för frihet och välbefinnande!

För dig som längtar efter en stund i kroppen, i andetaget och i dig själv.. För dig som vill förankra dig själv i här och nu med ett starkt fokus på kropp, andetag och ditt inre. Här kommer vi att varva yoga, meditation och självutforskning via ordet för att du själv ska kunna se vad som skapar stress och hur vi kan finna mer välbefinnande i vardagen. Vi kommer att titta på hur vi skapar vanor, hur de påverkar oss och hur vi kan leva ett mer dynamiskt och levande liv där vi lättare kan se på livets utmaningar som en möjlighet än som ett hinder.

INNEHÅLL:

LÖRDAG
10:00 Te, välkom & presentation av helgen
10:30 Meditation med andetaget
11:00 Öppnande Yoga
13:00 Lunch (ta med kök finns)
14:00 Utforskning via ordet: Vad är frihet & välbefinnande och hur kan Yoga och meditation skänka detta?
15:00 Meditation
15:30 Yoga energigivande
17:00 Avslut

SÖNDAG
10:00 Meditation
10:30 Öppnande Yoga
12:00 Lunch
14:00 Utforskning via ordet: Hur vi skapar vanor och hur kan Yoga och meditation skänka ett mer dynamiskt och levande liv
15:00 Yoga Vilande
16:00 Avslut

ANMÄLAN:
skovdeyogacentrum@gmail.com

KOSTNAD:
En dag: 850 kr
Båda Dagarna: 1500 kr

LÄRARE:
Maria Strömberg
Int. Cert Iyengar Yoga lärare

” Maria är en intuitiv, självklar och kärleksfull vägvisare inom yogan. Den fysiska rörelsen sammanlänkas med den holistiska tanken och Maria gör detta förståeligt genom sina olika dialoger med oss deltagare.Alla dessa egenskaper samlas i en lekfull och lättsam och samtidigt utmanande yogapraktik, där Marias underbara personlighet och värme för oss vidare in i en djupare förståelse om oss själva.” Berith Stenabb (yogadeltagare hos Maria)

Jag som lär ut har jobbat som Iyengar yoga lärare i ca 8 år och yogat i ca 15 år. Jag älskar mitt jobb där jag får dela och sprida glädje och välbefinnande. Jag är helt förälskad i detta magiska liv och brinner för att stötta andra på vägen tillbaka till den naturliga livsglädje och ro som innebor oss alla men som vi ibland överser och glömmer bort.

Läs mer om mig här!

Varmt Välkommen på ett äventyr i dig själv, genom dig själv och till dig själv!